T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KADIKÖY - Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi

1. MEDYA, SANAT VE TOPLUM SEMPOZYUMU

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi´nin kuruluşunun 80. yılı onuruna düzenlenen  "1. Medya, Sanat ve Toplum Sempozyumu"

1. MEDYA, SANAT VE TOPLUM SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nun 80. faaliyet yılı onuruna düzenlenen sempozyum; 27 Kasım 2015 tarihinde, gün boyunca, kurumun panel salonunda ve iletişim, sanat, eğitim camialarından önemli, değerli konukların, konuşmacıların katılımları ile gerçekleşti. Eşbaşkanlıklarını İletişim Profesörü Melda CİNMAN ve KHEM Müdürü Hülya NARSAP'ın, genel koordinasyonunu Dr. Alp ÖZEREN'in üstlendikleri; KHEM Müzik Kulübü, İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Mezunları Derneği ve Bosphorus Sanat Gazetesi tarafından da katkı sağlanan sempozyumda, İstanbul Ressamı olarak da tanınan Serdar SAMANCIOĞLU'nun sunduğu bir şiir dinletisinin ardından, sırasıyla Prof. Dr. Melda CİNMAN'ın yönettiği ve ülkemize müzik alanında çok sayıda uluslararası ödül kazandırmış olan Eser TAŞKIRAN, Meltem TAŞKIRAN kardeşlerin konuşmacı olarak yer aldıkları 'MEDYA VE SANAT ETKİLEŞİMİ'; Beylikdüzü Belediyesi ve Sulukule Sanat Akademisi Eğitim, Kültür, Sanat Direktörü Vural YILDIRIM'ın yönettiği ve KHEM Müdürü Hülya NARSAP'ın, Beyoğlu HEM Müdürü Şükrü GELMEZ'in, Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Nesibe MÜSEVİTOĞLU'nun, Kağıthane Belediyesi Basın Danışmanı/İLMED Başkanı Hüseyin IRMAK'ın konuşmacı olarak yer aldıkları 'SANAT YÖNETİMİ VE TOPLUM'; Bosphorus Sanat Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Dr. Ümit GEZGİN'in yönettiği ve Program Yapımcısı/Yazar/Kişisel Gelişim Uzmanı Özlem SÜYEV'in, Üsküdar Musiki Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alaattin PAKYÜZ'ün, Ressam/Eğitimci/Yazar Hülya KÜPÇÜOĞLU'nun, Ebru Sanatçısı/Eğitimci Yılmaz BAŞKAR'ın konuşmacı olarak yer aldıkları 'MEDYA VE SANAT ETKİLEŞİMİNİN TOPLUMSAL YANSIMALARI' başlıklı üç oturum ve KHEM Piyano Eğitimcisi Olcay SARAL'ın sunduğu bir piyano dinletisi yer aldı.

İzleyiciler arasında yer alan Sivil Toplum Yöneticisi; değerli eğitim, kültür, sanat insanı Ahmet TÜRKOĞLU'nun da görüş ve önerileriyle, gün boyunca önemli katkılar sunduğu sempozyumun sunuculuğunu, KHEM etkinliklerinin vazgeçilmez sunucusu, KHEM Türk Halk Oyunları Eğitimcisi Serdar BOMBACI üstlendi.

 

Sempozyum katılımcı ve izleyicilerinin bir kısmı; sempozyum eşbaşkanları Hülya NARSAP ve Prof. Dr. Melda CİNMAN ile birlikte

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.11.2015 - Güncelleme: 17.01.2020 09:01 - Görüntülenme: 2716
  Beğen | 0  kişi beğendi