T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KADIKÖY - Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi

"YETİŞKİNLERE İNGİLİZCE ÖĞRETİMİNDE YENİ METOD VE YAKLAŞIMLAR" BAŞLIKLI AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİNİN SEMİNER AÇILIŞ VE YAYGINLAŞTIRMA PROGRAMI 14.12.2016 TARİHİNDE KURUMUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kurumumuzun 2016  Yılında Ulusal Ajans Kanalıyla  Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından  Hibe Destek Alarak Gerçekleştirilmeye Değer Bulunan  "Yetişkinlere İngilizce Öğretiminde Yeni Metod Ve Yaklaşımlar"  Başlıklı Avrupa Birliği Projesinin Seminer Açılış Ve Yaygınlaştırma Programı 14.12.2016 Tarihinde Kurumumuzda Gerçekleştirildi.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme´den sorumlu şube müdürü Veysi ÇİVİLİBAL, Kadıköy  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme´ den sorumlu şube müdür Hacı Hasan KOZAN ve şube müdürü Esra ÖZGENÇ´ in katılımıyla gerçekleştirilen programda proje kazanımları İstanbul´da faaliyet gösteren Halk Eğitim Merkezleri´ nde görevli öğretmenlerin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Kurum Müdürü ve proje yöneticisi Hülya NARSAP açılış konuşmasında;  "AB projeleri sayesinde yeni gelişme ve bilgileri sadece ülke sınırlarına bağlı kalmadan bizzat yerinde yaşama ve görme olanağına kavuşmuş oluyoruz.

Kadıköy Halk Eğitim merkezi olarak 2016 yılında gerçekleştirdiğimiz proje çalışmaları bizim kendimizi geliştirmek ve öğrendiklerimizi daha geniş kesimlerle paylaşmak bu sayede eğitime katkı sunmak adına planlı bir şekilde yürüttüğümüz faaliyetler arasındadır. 

Özellikle yetişkin eğitimi veren bir kurum olarak ülkemizde en yaygın kullanılan yabancı dillerden biri olan İngilizceyi, kendi ülkesinde ve kültürel özellikleri içerisinde İngiltere'de üstelikte Dünya'nın en önemli üniversitelerinden birinden Oxford üniversitesinden alma hayalimiz bu proje sayesinde gerçek oldu. Yetişkinlere İngilizce öğretme noktasında edindiğimiz tüm bilgileri önümüzdeki 3  gün boyunca İstanbul'da faaliyet gösteren tüm halk eğitim merkezlerinde görev yapan öğretmenlere aktaracak olmamızda projenin önemli bir katma değeridir.

Proje de alınan eğitimler kapsamında öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan ve Kültür Bakanlığı'ndan onaylanarak  basılan kitapçıklar eğitime katılan öğretmenlerimize kaynak sağlayacak, aynı zamanda üniversiteler de ve kütüphaneler de yerini alacaktır.

Böylece projelerin somut çıktıları ile AB projelerinin sadece gezme-görme, kültürel değişim yönünü değil EĞİTİME OLAN ÖNEMLİ KATKILARINI da göstermiş olacağız.

Özellikle projenin tüm safhalarında ve hazırlanmasında büyük emeği olan proje koordinatörü Ezgi Agcihan´ a ve projeye katılan tüm öğretmenlerime disiplinli ve verimli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, onları  canı gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca proje görünürlük çalışmalarında ve basılı evrakların hazırlanmasındaki gayretlerinden dolayı bilgisayar alanı öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi 

 

 

 

Proje Yaygınlaştırma Toplantısı ve Eğitim Semineri´nden Kareler

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.12.2016 - Güncelleme: 16.01.2020 09:37 - Görüntülenme: 1330
  Beğen | 1  kişi beğendi