Mrt

Mustafa Kemal Atatürk’ ün “Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Mazide muktedirken bütün kudretiyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, istikbale güvenle bakmaya hakkı yoktur.”

Sevgi ve saygıyı hak eden, bizleri yetiştiren çınarlarımızın, 18–24 Mart “Yaşlılar Haftasını” kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi idari ve öğretmen kadrosu ile   Validebağ Necatibey huzurevi de öğretmen büyüklerimize ziyarette bulunduk. Seher Ceylan öğretmenimizle güzellik  ve cilt bakımı kursu kursiyerlerimizle cilt, saç, kişisel  bakımı yaptılar. Bu anlamlı haftayı kutladık.

Mrt

Başta Ulu Önderimiz GaziMustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 109.Yılı Aziz şehitlerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere inanarak emanet ettiği Cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır. Aziz Türk milletimizin bu onurlu günü kutlu olsun.

Mrt

Kadıköy Kaymakamı sayın Muhittin PAMUK eşliğinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde, el emeklerini sergileyen tüm  kursiyerlerimizle günün anlam ve önemini yaşadık.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün organize ettiği " Eğitimde Yönetici Kadınlar" davetine okul müdürümüz Seda Büyükol katıldı. İl Müdürümüz Doç. Dr. Sn. Murat Mücahit Yentür 'e davetleri için teşekkür ederiz.

Ock

Kadıköy kaymakamlığı  Kadıköy Halk Eğitimi Merkeziyle  Sağlık Bilimleri Üniversitesi iş birliği ile yürütülen 65 yaş ve üzeri kişilerin sağlıklı başarılı ve aktif yasamlarını desteklemeyi ve hayat boyu öğrenmenin ileri yaşa denk gelen  uygun  eğitim ve öğretim programları ile daha verimli hale getirmeyi amaçlayan 3. Yaş Üniversitesi 2022 _ 2023 yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Ara

22-31 Aralık tarihleri arasında Merkez Binamızın bahçesinde  (Bahriye Cad. no:39)  düzenlen kermes kursiyerleimizin el emeği ürünler halkımız tarafından büyük ilgi gördü.

Ara

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağolsun.

Ara

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağolsun. Bu akşam ki  Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Mutlu Korosu ile birlikte icra edeceğimiz Dostluk konserimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir

Ara

Avrupa Yetişkin Öğrenimi Gündemi 6. Bölge Bilgilendirme Toplantısı 11-12 Aralık / İstanbul, Sunuculuğunu kurum öğretmenimiz Serdar Bombacı yaptı.

Ara

"Toplumun temel taşı, gelecek nesilleri şekillendiren kahramanlarımız, öğretmenlerimiz; bilgi ve sevgi dolu emekleriniz için minnettarız. Hayat boyu süren öğrenme yolculuğumuzda bize ışık tutan siz değerli öğretmenlerimizin günü kutlu olsun."

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yılını Şef Aynur DURUKAN yönetimindeki Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi TSM Koromuz ile kutladık. Bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan Sn. Kaymakamımız Muhittin PAMUK ve değerli eşleri Sülün PAMUK 'A, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık ASLAN'A ,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimize, Okul ve Kurum Müdürlerimize, kursiyerlerimize sonsuz şükranlarımızı sunarız.

Kas

Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi Müzik Öğretmeni Dr. Alp ÖZEREN; Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Yusuf TEKİN’in, 04 Kasım 2023 Cumartesi günü İstanbul Rami Kütüphanesi’nde gerçekleşen ‘ÖĞRETMENLER ODASI BULUŞMALARI’na katıldı ve buluşma sonunda Sayın Bakanımıza, kendi yazmış olduğu MÜZİKritik-1 kitabını takdim etti.