Ara

Ortağı olduğumuz, AB - İ.D.E.A.L "Göçmen Çocukların Dil Eğitimi İçin Mobil Uygulama Geliştirilmesi" Proje kapanış toplantısı 29 Aralık tarihinde gerçekleştirildi. Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen projede Türkiye'den İstanbul Teknik Üniversitesi( İ. T. Ü) ve kurumumuz ortak olarak yer aldı. Projenin uluslararası ortakları ise İspanya ve Yunanistan'dı. Bir araya gelen proje ortakları göçmen çocuklar için bulundukları ülkenin dilini oyunla ve kolay öğrenmelerini sağlayan "Dil öğretimi Mobil Platformu" geliştirdi.

Kapanış toplantısı(Çoğaltıcı Etkinliği)Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan, İstanbul Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Engin Boyraz ve İstanbul Milli Eğitim PİCTES projesi Şube Müdürü Nevzat Ulus'un, çeşitli okul ve kurumlardan müdür ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti.

Ara

Tasavvuf Koromuzun, Mevlana Haftasi, istanbul Konseri Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık Aslan, HBÖ Sorumlu şube Müdürümüz Serdar Ümit Öncel'in katılımıyla yapıldı.

Ara

Şeb-i Aruz Hz. Mevlâna'nın 749. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri (07 - 17 Aralık 2022) kapsamında  Uluslararası "Birleştirici Güç Mevlana" proje Konserimiz İstanbul, Konya ve Saray Bosna'dan ortaklarımızın katılımıyla Konya-Selçuk' ta gerçekleşti.

roje Koordinatörlüğünü Konya-Selçuk Şehit Ufuk Baysan Anadolu Lisesi'nin koordinatörlüğünü yaptığı projede Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi, Erenköy Kız Lisesi, Konya Adnan Akgül Özel Eğitim Meslek Lisesi, Saray Bosna Bosna Treća Gimnazija Sarajevo okullarının öğretmen, idareci  ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen Tasavvuf Konserimiz beğeniyle izlendi.

Ara

Su Kabağı ve Yazmalar Sergimizin açılışı İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz, Hacı Hasan KOZAN,

Turan İpşiroğlu, Turgut Karatekin ve Ayşenur Çalıkçı'nın katılımıyla İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşti.

Sergide kursiyerlerin araştırıp, işledikleri  geleneksel yazma desenlerini, su kabaklarına aktardıkları çalışmalar büyük beğeni topladı.

Ara

"Şeker Hamuru Çiçek Yapımı" kursiyerimiz Gizem Bodur 4 yılda bir Lüxembourg'da düzenlenen "Villary&Boch Culinary World Cup" Dünya Kupası'n da Gümüş Madalya kazanmıştır. Kendisini ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ara

AB- I.D.E.A.L "Göçmen Çocukların Dil Gelişimi" proje toplantısı İspanya, Yunanistan ve Türkiye'den ortaklarımızın katılımıyla Merkezimiz ev sahipliğinde gerçekleşti.

Merkezimiz ev sahipliğinde gerçekleşen AB- I.D.E.A.L "Göçmen Çocukların Dil Gelişimi" projesinin 3 gün süren çalışma toplantısı katılım belgelerinin dağıtımıyla tamamlandı.

Ara

"Her Zaman Her Yerde, Herkes İçin Varız" projesi kapsamında, İstanbul Üniversitesi Koordinesinde yürütülen sonradan engelli olan bireylerin toplumsal hayata dahil olmalarını içeren AB projesinin deneyim paylaşım toplantısındaydık.  İstanbul Üniversitesi'n de gerçekleşen toplantıda Merkez Müdürümüz Hülya Narsap projenin çoğaltıcı etkinliğinde Kurumumuzun bu alanda yaptığı çalışmaları paylaştı.

Kas

"Hayat Ağacımız" proje sergimizin açılışı İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'n de İl Müdürlüğüne vekaleten Müdür Yardımcısı Menderes Kaya, Müdür Yardımcısı Engin Boyraz, Hayat Boyundan sorumlu Şube Müdürü Mustafa Öztürk, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Ayşenur Çalıkçı, Şube Müdürleri, Turgut Karatekin, Turan İpşiroğlu, Fatsal Akay, çok sayıda şube müdürü ve misafirlerin katılımıyla gerçekleşti.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü akşamı "Kadıköy Öğretmenleri" Korosunun Konseri Kadıköy kaymakamı Muhittin Pamuk ve eşleri, Kadıköy ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık Aslan, İstanbul Milli Eğitim Müdür yardımcısı Engin Boyraz, Beşiktaş Şube Müdürü Harun Yazar'ın ve farklı okullardan öğretmenlerin katılımıyla  Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi'nde gerçekleşti.

Öğretmenler Korosunun organizasyonu ve çalışmalar için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık Aslan, Merkez Müdürümüz Hülya Narsap'a ve Müzik Öğretmenimiz Fulya Soyata'ya, açılan kurs kapsamında çalışmaların gerçekleştiği Erenköy Kız Lisesi Müdürü Berna Ocakcıoğluna teşekkür plaketi takdim etti. Kadıköy Kaymakamımız Muhittin Pamuk tüm ekibi kutlayarak, teşekkür etti.

Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler Günü Programında sahne alan Halkoyunları öğretmenlerimiz büyük beğeni topladı.

Kas

Öğretmenler Günü kutlama programımız emekli müdürümüz Serpil Güleçyüz'ün de katılımıyla Merkezimizde gerçekleşti.

Kas

Saat 9:05 te gerçekleştirilen saygı duruşu, İstiklal Marşı ve kurum programı ardından Kadıköy İlçesi 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Sayın Kaymakamımızın ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün katılımıyla Merkezimizde gerçekleşti.