ESRA ÖNAY NAMAZOV - RESİM ÖĞRETMENİ

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim fakültesi Resim-İş Eğitimi Grafik Anasanat Dalından 1999 yılında mezun oldu. Aynı devlet atamalarında atandığı Beykoz 60. Yıl İlköğretim Okulu´nda 1 yıl süreyle  çalışarak adaylığını kaldırıp istifa etti. 2000 yılından Özel Anabilim Koleji ve ardından İrfan Koleji´nde çalışma hayatını sürdürdü. 2002 yılında iki yıl süreyle Çizgi Evi Güzel Sanatlara Hazırlık Kursunda Üniversitelerin ilgili bölümlerine öğrenci yetiştirdi. Ardından 5 yıl süreyle ZİÇEV Ziheinsel Engelli Çocukları Yetiştirme Vakfı, Makbule Ölçen Eğitim Kurumları Tekrime Tarman Özel Eğitim Okulu´nda görev aldı. Aynı dönem içinde İŞKUR  yetişkin eğitimi projelerinde yer aldı. Concessive Tıp Dergisinde grafiker ve çevirmen olarak çalıştı, ingilizce hikaye kitapları resimlendirme ve çeviri çalışmalarında bulundu. 2010 yılında Açıktan devlete atanarak Başakşehir Hacı Ali Osman Gül İlköğretim Okulu´nda hizmet ettikten sonra 2012-2014 eğitim yılları arasında Kartal Vakıfbank Umut Çocukları Sosyal Rehabilitasyon Yatılı Orta Okulu´ndan 2014-2015 eğitim öğretim yılı itibariyle Kadıköy Halk Eğitim Merkezine Atandı. Halen Suadiye ve Feneryolu Gönüllü Evlerinde görev almaktadır.