Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Ok.

Telefon : (0216) 336 1200
Belgegeçer : (0216) 345 6717
WEB http://kadikoyhem.meb.k12.tr
Adres : Caferağa mah. Gen. Asım Gündüz Cd Bahariye Cd. No39 34713 KADIKÖY / İSTANBUL
VİZYON : Yetişkin eğitimi bir lüks ya da insan yaşamının kısa bir dönemi ile ilgili olarak değil ulusal gereklilik ve vatandaş olmanın ayrılmaz bir parçası olarak, hem evrensel hem de yaşam boyu süren bir olay olarak görülmelidir. İyi desteklenen ulusal çapta bir yetişkin eğitimi tüm çağdaş toplumlarda sosyal, ekonomik, kültürel nedenlerle ana politika gereği haline gelmiştir.
Dinamik bir yetişkin eğitimi; özetle “HERKES İÇİN HER YERDE EĞİTİM” düşüncesinden yola çıkılarak kişinin günlük yaşamını kolaylaştırmanın yanı sıra bilgi ve beceri kazandıran bir eğitim olmalıdır.
MİSYON : Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi kurulduğu günden bu yana her yıl artan kurs ve kursiyer sayısı ile çağdaş gelişmeyi iyi yorumlayan, ulusal onurumuzu her alanda ön plana çıkaran Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk’ ün izinde milli, çağdaş bir eğitim politikası izlemiş, binlerce genci meslek sahibi ederek, tüketici olmaktan kurtarıp, üretici olmaya yönlendirmiş ayrıca boş zamanlarını iyi değerlendirerek her zaman laik, demokratik, çağdaş bireyler yetiştirmeyi hedeflemiştir.
BAŞARILAR : Türk Halk Dansları ; Dünya İkincisi 2000
Kafkas Halk Dansları ; Türkiye İkincisi 2009
Silivri Yöresi Halk Oyunları ; Bölge Birincisi 1999
Fethiye Yöresi Halk Oyunları ; İstanbul İkincisi 2008

Türk Halk Müziği Koro ; Türkiye Birincisi 2007
Solo saz ; Türkiye Birincisi 2007
Solo ses ; Türkiye Birincisi 2007
En iyi koro şefi; 2007

El Nakışları ; Türkiye Birincisi 2009
El Nakışları ; Türkiye Üçüncüsü 2010

Girişimcilikte Önce Kadın Projesi ; Mansiyon 2016
Halk Oyunları ; Türkiye´yi yurt dışında temsil eden en iyi yetişkin ekip (CIOFF) 2017
Eğitimde Yenilikçilik Ödülleri ; Türkiye Birincisi (Bahçe Akademisi Hayat Boyu Eğitim Projesi-Proje Ortağı) 2017
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli :
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler :
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Söğütlü Çeşme Cd ve Gen. Asım Gündüz Cd (Bahariye Cd.) üzerinden yürüyerek (900 m - 13 dk.) ya da Kadıköy Rıhtımdan Tramvaya binerek Ziraat Bankasının olduğu durakta inip, merkezimize ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ilçe Merkezine 900 m