Kas

24 Kasım Öğretmenler günü akşamı "Kadıköy Öğretmenleri" Korosunun Konseri Kadıköy kaymakamı Muhittin Pamuk ve eşleri, Kadıköy ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık Aslan, İstanbul Milli Eğitim Müdür yardımcısı Engin Boyraz, Beşiktaş Şube Müdürü Harun Yazar'ın ve farklı okullardan öğretmenlerin katılımıyla  Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi'nde gerçekleşti.

Öğretmenler Korosunun organizasyonu ve çalışmalar için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık Aslan, Merkez Müdürümüz Hülya Narsap'a ve Müzik Öğretmenimiz Fulya Soyata'ya, açılan kurs kapsamında çalışmaların gerçekleştiği Erenköy Kız Lisesi Müdürü Berna Ocakcıoğluna teşekkür plaketi takdim etti. Kadıköy Kaymakamımız Muhittin Pamuk tüm ekibi kutlayarak, teşekkür etti.

Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler Günü Programında sahne alan Halkoyunları öğretmenlerimiz büyük beğeni topladı.

Kas

Öğretmenler Günü kutlama programımız emekli müdürümüz Serpil Güleçyüz'ün de katılımıyla Merkezimizde gerçekleşti.

Kas

Saat 9:05 te gerçekleştirilen saygı duruşu, İstiklal Marşı ve kurum programı ardından Kadıköy İlçesi 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Sayın Kaymakamımızın ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün katılımıyla Merkezimizde gerçekleşti.

Kas

Aile ve Sosyal Hizmetler Vakfı ile Emniyet Müdürlüğü tarafından kursiyerlerimize "Kadına Şiddet" ve "Koruyucu Aile" konularında kursiyerlerimize bilgilendirme semineri verildi.

Kas

Bakanlık Kalite Uzmanları tarafından gerçekleştirilen yerinde denetim sonucunda Kurumumuz İSO 9001 Belgesini almaya hak kazanmıştır.

İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi başvurumuz  için; Uygulamalarımızı yerinde incelemek üzere Kurumumuza gelen Bakanlık yetkililerimiz atölyelerimizi ziyaret etti.

Kas

Büyük beğeni toplayan Kadıköy halk eğitimi merkezi halk oyunları ekipleri, İzmir, Trabzon yöresi ve Kafkas halk dansları ile izleyenlere bayram coşkusunu yaşattı.

Kas

Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri için Balıkesir'e gelen ekibimiz 29 Ekim'de Balıkesir'in ilçesi Karasi'de geçtiğimiz yıl 10 Kasım'da açılan Atatür Evi'ni ziyaret etti.

Ekm

Büyük beğeni toplayan konser sonrası, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Narlı  kurumumuza ve ekibimize teşekkürlerini sundu.

Programın düzenlenmesinde büyük katkıları olan Balıkesir Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Hasan Yetişir'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

AB KA 2 Erasmus- Yetişkin Eğitiminde İşbirliği Ortaklıkları "Yeni Vatanda, Aktif Vatandaşlık" proje odak grup çalışması, tecrübe paylaşım toplantısı gerçekleştirildi.

Koordinatörlüğünü Marmara Üniversitesi'nin yürüttüğü, kurumumuzun ortak olarak yeraldığı projede Ankara Çankaya Halk Eğitimi Merkezi, Romanya, Fransa, Estonya, Yunanistan ve Portekiz' den de ortaklarımız bulunmakta. Proje ile göçmenlerin bulundukları ülkelerde yaşadıkları sorunlara çözüm getirmeye çalışılarak daha aktif vatandaş olmalarının sağlanması için ortak ülkelerle çalışmalar yürütülmekte.

Ekm

Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi'nin tarihi yazmalarla, su kabaklarını buluşturan " Kavuşma" sergisinin açılışı TCDD Göztepe Kültür ve Sanat Merkezi'n de gerçekleştirildi.

TCDD Göztepe Kültür ve Sanat Merkezi'n de gerçekleştirilen açılış Kadıköy İlçe Milli Eğitim Md. Sadık Aslan İstanbul Milli Eğitim HBÖ Şb. Md. Mustafa Öztürk ve çok sayıda Kurum Amirinin katılımıyla gerçekleşti.

Ekm

İstanbul Orta Okul Müdürleri toplantısı Merkezimizde gerçekleştirildi. Toplantı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Zeki Er, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık Aslan, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Cüneyt Kamacı, Şb. Md. Leyla Bostan, İlçe şb Müdürümüz Ömer Kaldırım'ın katılımıyla yapılan toplantı sonrası müdürlerimiz Tarhi TCDD Göztepe Garı'n da açılışını yapacağımız Su Kabakları ile Yazma Desenlerini buluşturan sergimiz hakkında bilgi aldılar.

Ekm

5-9 Ekim 2022 Tarihleri arasında Craft İstanbul El Sanatları ve Tasarım Fuarı'n da Deri Çanta, Nakış, Gümüş Takı ve Tokat Baskı stantlarımızla yer aldık.

Kursiyerlerimizin ürünlerini satışa sunmasına da olanak sağlayan fuarda Tokat Baskı öğretmenimiz öğretmenimiz Tahsin İSTENGEL, Festival Komitesi tarafından onur ödülüne layık görüldü.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Daire Başkanımız Gülten Selvinaz Aydın fuarda standımızı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.